SÝholm

Video produktion


Reklame

En video på din hjemmeside kan i mange tilfælde præsentere dit produkt betydeligt bedre end blot et foto.

Billeder som reklame er efterhånden blevet så stor en del af vor hverdag, både som trykte reklames som billeder på nettet, at de fleste er blevet blinde for at fange budskabet.

En video derimod, kan fastholde kundens opmærksomhed så længe at budskabet kan opfattes.

Lad os sammen lave en præsentation af dit firma/produkt. Film virker, film sælger og hvis du tror det er dyrt må du tro om igen. Prisen afhænger naturligvis af hvad den skal indeholde og hvor lang den skal være, men en kort præsentation kan som regel laves for et godt stykke under Kr. 5000,-

Den lille animations-video ovenfor kunne have været en præsentation af dit firma og dine varer. En kort video som denne med omkring 5 sekvenser, vil kunne laves for ca. Kr. 3000,-

Vi leverer video og kode lige til at sætte ind på din egen hjemmeside.

Se også menupunktet "luftfoto" til venstre.

 

Sponsorreklame

En skærm i et venteværelse, kantine, sportshal eller lignende, der viser korte videoklip eller animationer fra sponsorer er et virksomt og levende reklamemiddel. For sportsklubber kan dette være en yderst billig investering, idet de fleste klip vil blive betalt af de sponsorer der vises på skærmen.

 

Musik

En video af dit band i form af korte klip sat sammen til en musikvideo vil v√¶re en appetitv√¶kker for publikum ved en kommende koncert. Kan eventuelt bruges som introduktion p√• Facebook og sikrer flere bes√łgende til dit arrangement. En video der kan bruges igen og igen.