Sholm

Scanning af dias og negativer

Har du stadig en bunke dias og gamle S/H negativer liggende og kunne du tænke dig at få den lavet i digitalt format? Måske har du allerede forsøgt dig med en billig diasscanner og blevet grundigt skuffet over resultatet.

 

Diasscanner

 

Vi har netop anskaffet os en Plustek Opticfilm 120 diasscanner og kan nu tilbyde scanning af dine dias og negativer, både farve og s/h. Scanneren scanner to gange, hvoraf sidste scan foretages med infrarødt lys, der gør at støv og ridser på dias og negativer så godt som forsvinder.

Softwaren der benyttes er i stand til at genkende fabrikatet af masken i farve negativer og kompensere farverne derefter, så de bliver så naturtro som muligt. Efterfølgende retter vi hvidbalancen i Photoshop hvis det er nødvendigt. Du garanteres hermed det bedste resultat som er tekninsk muligt.

Vor scanner er så nøjagtig et du vil kunne zoome ind på billederne i din computer og se kornene i det negativ eller dias der er scannet. Så kan det ikke blive skarpere. Hemmeligheden er at scanneren scanner i linier, modsat de billige typer der blot affotograferer et dias/negativ.

Prisen for scanning af dias eller negativer afhænger af opgaven og antal. Kontakt os for tilbud.